juliascholander

Kategori: Spanien 2014

Sunny snaps

Ännu fler soliga snaps från dagen i Marbella. 

Är också medveten om min lite halvkassa uppdatering men kommer mer nu då jag har lite nytt att dela med mig av men som ni säkert förstår är det mycket på programmet nu de sista dagarna och man vill umgås med alla trevliga vänner så mycket som möjligt. 

Kram /J

While walking in Marbella

Min enkla men sköna klädsel då vi kollade in de mysiga gränderna och torgen i Marbella. Sammanfattar stället med vita hus, mysiga butiker, ett torg av apelsinträd och julpyntade palmer..

Blus - zara / Kjol - hm / Skates - liten butik i funkan / Solbrillor - hm

@puerto banús

Ja, om man är i Marbella får man väl inte missa detta ställe. Den vackra hamnen med lyxiga båtar, bilar och affärer längs med. Så det var kul att få strosa runt där ett tag då jag aldrig varit där innan. Så om du åker till solkusten i Spanien är såklart Marbella och puerto banús ett ställe att besöka!

 

2:a advent

Trots sol och ganska varmt väder ville vi få in julkänslan igår på andra advent. Med svenska julklassiker i högtalaren och pepparkaksbak (till och med ett pepparkakashus) fick vi till lite advetskänsla. Tyckte vi gjorde ett bra jobb, och hembakat blir trots allt charmigt med några brända, lite slarvig glassyr och olika former, precis som det ska vara!

Kram J

Wonderful veiw

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering i helgen men i och med vi var lediga idag så passade vi på att sova över hos en klasskompis. Hon bor i Marbella så där har jag nu spenderat söndag och måndag. Hon bodde hur fint som helst och hade utsikten som ni ser på bilden. Vi har i alla fall haft två väldigt mysiga och bra dagar. Har en hel del bilder som ni kommer få ta del av här. Har varit underbart med en extra lång helg och nu har jag bara fyra skoldagar kvar.. 

Saturday morning

Började min lördag med lång sovmorgon och sedan en liten PW längs starndpromenaden. Vädret är underbart och mycket folk tänkte precis som jag. Har precis ätit luch med hela min värdfamilj och blev såklart paella. Lite senare mot kvällen ska jag möta upp tjejerna så får vi se vad det blir av kvällen. Extra härligt är att vi är lediga på måndag och har en lite extra lång helg. Insåg nyss att jag inte kommer behöva stiga upp en måndag för att gå till skolan på vääldigt länge, fram till sådär nästa höst, haha.

Trevlig lördag på er alla!

SMILE

Då var det fredag igen! 

Vill dela med mig av massa glada ansikten. Nu när min nästsista helg är kommen tittar jag tillbaka och ser så många glada stunder jag haft här. Så mycket skratt och oförglömliga minnen, dem tackar jag för. Ha en trevlig fredag och helg, P&K /J