juliascholander

Kategori: Spanien 2014

A night in Spain

Snaps från sista helgen i Spanien.

Taggade människor, hög musik. dansande loss och många skratt, TACK för de kvällar jag aldrig kommer glömma i funkan. 

 

MY TIME IN SPAIN

Vill som avslut på detta äventyr i Funkan göra ett inlägg om upplevelsen och polcka fram guldkornen. Har under nästan 4 månader hoppat in i ett nytt land, samhälle, familj och skola. 

En av höjdpunkterna med sol kusten är självklart klimatet. Den långa stranden, strandpromenaden, palmerna och de mysiga små gränderna och torgen. Att bara få en förlängd sommar och bo 5 minuter från stranden är inte dåligt. 

Förutom sol, bad, skola och träning har helgerna bjudit på mycket dans och trevligheter med alla härliga vänner. Har utforskat Fuengirola by night, firat feria och haft såå kul. Verkligen många minnen och som vi dansat till låtar man nu kan ut och innantill. 

Spanien har även bjudit på lite nya matupplevelser och mycket kaffe. Har blivit mysiga fikor med tjejerna framför lite plugg. Även blivit någon mysig helg-frulle i solen och trevliga middagar med kompisgäng och såklart när syrran, mormor och morfar var här. 

Solkusten bjuder på många mysiga och fina städer. Blev alltså lite utflykter både med skolan, kompisar eller med värdfamiljen. Malaga, Marbella, Mijas, Torremolinos och Tarifa var alla trevliga utflyktsmål. 

Hösten i Fuengirola har bjudit på så mycket nytt och minnen för livet. På skolan blev det en väldigt bra sammanhållning och det hände roliga saker hela tiden. Jag är mer än nöjd med tiden där och kunde inte på något sätt fått det bättre och är så glad att jag valde att dra iväg. Så Spanien, Fuengirola och svenska skolan, jag tackar och bugar. 

Kram /J

 

Sverige-party

Såå mycket har hänt senaste dagarna vilket har resulterat i bloggens dåliga uppdatering.. Har kommit tillbaka till Svergie och hart verkligen haft fullt upp med att träffa alla nära och kära och även packat upp och packat ner.. Men nu kommer jag bjuda på en del bilder som inte kommit upp än. 

Kram /J

3:e advent

Ja, vilken helg alltså. Har hafft fullt upp helt enkelt. Lucia, julmarknad på skolan, Sverige-party och fått säga hejdå till många fina vänner. 

För idag är det söndag, 14e december och dags att åka hem.. Ska snart dra mig mot flygplatsen och ikväll landar jag i Sverige igen efter 4 månader. Har många fler bilder att visa från helgen och ska sammanställa tiden här i något inlägg när jag väl är hemma. Känns sjukt att det är dags att lämna, men har verkligen haft det UNDERBART och är tacksam för såå många minnen och ny vänner här ifrån. 

Ses snart Sverige ;) 

Be happy

Då var det fredag och min sista skoldag. Jag går härmed på jullov och semester fram till nästa höst. Ställer skolan på hyllan för ett bra tag och plugghögen kommer stå på noll. Känner mig så lycklig och tacksam över denna chansen, börjar inse att mitt första äventyr bara har 2 dagar kvar.. Min kväll kommer att bjuda på julmarknad, mer luciasång och svensk-party i funkan. Tror det kommer bli en bra kväll och kunde inte ha fått bättre månader än dem jag spenderat här. 

Så jag säger HAPPY FRIDAY! 

Nobelmiddag

Bjuder på 3 halvkassa mobilbilder från gårdagens trevliga event. Vår fina lilla skola fylldes av glada och finklädda gymnasieelever som samlades längs långbord inne i aulan. Var en vädligt trevlig kväll med nomineringar, tal, sånger och en av dem var vår egenskrivda låt som var lite sådär spontan men rolig. 

Även denna kvällen kommer vara ännu ett bra minne härifrån!