juliascholander

Be happy

Då var det fredag och min sista skoldag. Jag går härmed på jullov och semester fram till nästa höst. Ställer skolan på hyllan för ett bra tag och plugghögen kommer stå på noll. Känner mig så lycklig och tacksam över denna chansen, börjar inse att mitt första äventyr bara har 2 dagar kvar.. Min kväll kommer att bjuda på julmarknad, mer luciasång och svensk-party i funkan. Tror det kommer bli en bra kväll och kunde inte ha fått bättre månader än dem jag spenderat här. 

Så jag säger HAPPY FRIDAY! 

Nobelmiddag

Bjuder på 3 halvkassa mobilbilder från gårdagens trevliga event. Vår fina lilla skola fylldes av glada och finklädda gymnasieelever som samlades längs långbord inne i aulan. Var en vädligt trevlig kväll med nomineringar, tal, sånger och en av dem var vår egenskrivda låt som var lite sådär spontan men rolig. 

Även denna kvällen kommer vara ännu ett bra minne härifrån! 

Sunny snaps

Ännu fler soliga snaps från dagen i Marbella. 

Är också medveten om min lite halvkassa uppdatering men kommer mer nu då jag har lite nytt att dela med mig av men som ni säkert förstår är det mycket på programmet nu de sista dagarna och man vill umgås med alla trevliga vänner så mycket som möjligt. 

Kram /J

While walking in Marbella

Min enkla men sköna klädsel då vi kollade in de mysiga gränderna och torgen i Marbella. Sammanfattar stället med vita hus, mysiga butiker, ett torg av apelsinträd och julpyntade palmer..

Blus - zara / Kjol - hm / Skates - liten butik i funkan / Solbrillor - hm

@puerto banús

Ja, om man är i Marbella får man väl inte missa detta ställe. Den vackra hamnen med lyxiga båtar, bilar och affärer längs med. Så det var kul att få strosa runt där ett tag då jag aldrig varit där innan. Så om du åker till solkusten i Spanien är såklart Marbella och puerto banús ett ställe att besöka!

 

2:a advent

Trots sol och ganska varmt väder ville vi få in julkänslan igår på andra advent. Med svenska julklassiker i högtalaren och pepparkaksbak (till och med ett pepparkakashus) fick vi till lite advetskänsla. Tyckte vi gjorde ett bra jobb, och hembakat blir trots allt charmigt med några brända, lite slarvig glassyr och olika former, precis som det ska vara!

Kram J

Wonderful veiw

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering i helgen men i och med vi var lediga idag så passade vi på att sova över hos en klasskompis. Hon bor i Marbella så där har jag nu spenderat söndag och måndag. Hon bodde hur fint som helst och hade utsikten som ni ser på bilden. Vi har i alla fall haft två väldigt mysiga och bra dagar. Har en hel del bilder som ni kommer få ta del av här. Har varit underbart med en extra lång helg och nu har jag bara fyra skoldagar kvar..