juliascholander

Kategori: Mode

An evening collection

Zara släppte nyss en ny lookbook med en evening collection och älskade bilderna så ville därför dela dem här. 

Om en vecka, alltså nästa onsdag står det nobelmiddag på schemat. Skolan har alltså arrangerat detta och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig.. Blir möjligtvis en shoppingtur i helgen och hoppas på att jag kan hitta något bra. Hämtar lite inspiraion från kollektionen ovan..

Har ni något förslag så tar jag tacksamt emot det. Kram /J

It´s December

-An outfit from last year-

Då var det December! Dagen började med lite mys på skolan i form av samling i aulan med tända ljus och julsånger följt av en liten fika. Skoldagen fortsatt sedan som vanligt och jag har furutom ätit en massa spansk julchoklad pluggat lite och kollat gossip girl.. Även gatubelysning är uppsatt och det är så fint. Sjukt att det redan är december.. Så mycket som händer denna månaden då jag ska hinna med mina två sista veckor här i Funkan, några dagar i Helsingborg, samt jul och nyår i Thailand. Resa, resa I LOVE IT. 

Godnatt /J

BLACK LACE

Black lace
 
Hittade detta collage från förra året, men kan säga att jag även nu tycker svart spets är dö-snyggt. Till vinterns fester, jul och nyår är det inte mer än snyggt med de där rätta spets-detaljerna.
Thumbs up for black lace 

Today's inspo

Today's insiration kommer från den spanska kedjan Stradivarius. 

De snygga basfärgerna i olika nyanser, snygga kappor, rutit, polo-tröjor, hattar osv faller mig i smaken. Hoppas även ni kan bli inspirerade!

Godnatt från moi...  

Daily outfits @Z

Daily @ZARA 

Brist på fantasi vad det gäller kommande outfits? På zaras instagramsida hittar du daglig inspiration, kanske hittar du någon outfit som du kan göra om till din egen inför den kommande skolveckan. För mig som nästan alltid har bråttom på morgnarna underlättar det verkligen om jag har lite tankar om morgondagens klädsel såhär kvällen innan.