juliascholander

Kategori: Inspiration

An evening collection

Zara släppte nyss en ny lookbook med en evening collection och älskade bilderna så ville därför dela dem här. 

Om en vecka, alltså nästa onsdag står det nobelmiddag på schemat. Skolan har alltså arrangerat detta och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig.. Blir möjligtvis en shoppingtur i helgen och hoppas på att jag kan hitta något bra. Hämtar lite inspiraion från kollektionen ovan..

Har ni något förslag så tar jag tacksamt emot det. Kram /J

BLACK LACE

Black lace
 
Hittade detta collage från förra året, men kan säga att jag även nu tycker svart spets är dö-snyggt. Till vinterns fester, jul och nyår är det inte mer än snyggt med de där rätta spets-detaljerna.
Thumbs up for black lace 

XOXO

Gossip Girl, nä jag tröttnar inte... Har precis kollat ännu ett avsnitt av serien. Är inne på andra rundan av att titta på den då jag även här i Spanien älskar att krypa ner i sängen en mysig hemmakväll på en fredag/lördag eller en trött söndag eller bara som idag när man är klar med plugget och vill koppla av. Jag drömmer mig bort och njuter av tanken att jag faktisk ska till New York. Trots att det är måga månader tills dess så finns det en bokad biljett till den underbara staden och det kommer bli underbart.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll och kanske gör ni som jag och sätter er framför er favorit-serie! 

 

Today's inspo

Today's insiration kommer från den spanska kedjan Stradivarius. 

De snygga basfärgerna i olika nyanser, snygga kappor, rutit, polo-tröjor, hattar osv faller mig i smaken. Hoppas även ni kan bli inspirerade!

Godnatt från moi...  

Daily outfits @Z

Daily @ZARA 

Brist på fantasi vad det gäller kommande outfits? På zaras instagramsida hittar du daglig inspiration, kanske hittar du någon outfit som du kan göra om till din egen inför den kommande skolveckan. För mig som nästan alltid har bråttom på morgnarna underlättar det verkligen om jag har lite tankar om morgondagens klädsel såhär kvällen innan.