juliascholander

In Malaga - Part 1

MALAGA, största staden på solkusten och igår tog jag och min kompis en utflykt dit. 

Staden som kanske inte är lika vanlig för turister som tex Madrid, Barcelona eller Marbella är trots det väldigt fin och värd ett besök. Staden bjöd på de stora shoppinggatorna liksom de små fina gränderna. Även en fin hamn med en gågata i modernt skick. Var även i stora varuhus, balnd annat El corte ingés och ett till jag inte minns namnet på. Vi promenerade runt i staden, kollade in shoppingen, käkade gott i hamnen och tog till sist en underbar frappe på det nykomna Starbucks. 

En mycket trevlig dag och mer bilder kommer.. Kram /J

 

My plans

Då var det onsdag och även jag har fått lite höstlov. Lediga nu torsdag/fredag vilket självklart är väldigt skönt. Idag har jag åkt på en liten förkylning vilket innebär filmkväll för min del och bara ta det lugnt. Glo serier och bädda ner sig i dem skönaste mjukiskläderna är inte helt fel just nu. Annars är veckans planer följande: 

Torsdag: Utflykt till Malaga för shopping och mys 

Fredag: Halloween-party med skolan 

Lördag - Söndag: Utflykt och en övernattning i Tarifa. (mer om det kommer)

Hoppas ni också har några trevliga planer och ett fortsatt bra lov, Kram /J

 

9 circles

9 insta-gillningar som jag vill dela med mig av

Vårt resekonto på Instagram @ourlifeoneyear bjuder på bilder från lite överallt och just nu en bild från Sydafrika  där mamma, pappa och lillebrosan befinner sig // Lite fashion-inspiration // Maria Montazamis walk-in-closet fick en like av mig, DRÖM // Kenzas simpla och classy look gillar jag // Svart, vitt och grått = alltid en vinnande kombo // Mamma som ny på instagram uppdaterar, glada miner från Sydafrika // Såg bara så gott och fräscht ut // Den snyggaste väskan!! // En snygg outfit av Miss. Janni Delér 

 

Take a Coffee break

Ett trevligt stopp för en god färskpressad juice eller i mitt fall en underbar mango-smoothie eller en kopp kaffe. Snygg inredning, trevlig miljö och en fin utsikt. Detta var en trevlig fika när jag hade syrran och mormor och morfar här på besök. 

Att ta en fika är något jag verkligen tycker om och inte bara att jag börjat gilla kaffe utan att det är ett perfekt sätt att umgås. Där hemma var det ofta Espresso House med brudarna och kan väl inte säga annat än att man kan sakna deras kaffe eller frapinos och mysiga pratstunder där men här blir det att testa lite nya ställen och har såklart hittat mina favoriter även här. Att efter skolan gå till ett café och plugga och snacka igenom helgen eller veckan är en del av min vardag här också. 

Kram /J

Helgen genom mobilen

En färskpressad apelsinjuice och en go frulle // Mina 2 chicas en kväll på stranden // De underbara palmerna som jag bara älskar

Fina hamnen här i Funkan // Alla goa brudar i fredags // Häng på playan 

En trevlig helg helt enkelt. För mig är det tyvärr skola imorgon då det är längre sommarlov i Spanien har vi endast höstlov torsdag fredag, så bara till att köra på nu mån-ons innan jag också får några extra dagars ledighet. Annars får ni som har höstlov nu njuta av det! 

Kram /J

Me in "the little black dress"

En glad Julia hemma hos Casi i den underbara kvällssolen. 

Även en bättre bild på min nyinköpta klänning som jag verkligen diggar, alltid användbart med "den lilla svarta". 

Ha en trevlig kväll och glöm inte att ni gärna får ställa frågor om min resa eller vad som så ska jag försöka att svara.

Kram /J 

Vamos a la playa

Efter en väldigt lyckad gårkväll började vi denna lördag med att ta en god frukost innan vi gick för en promenad i stan. När solen visade sig starkt på himlen gick vi mot stranden för att njuta och bara ta det lugnt då vi alla är ganska så trötta idag. Badede också såklart för att svalka kroppen och sedan låta bränna lite, underbart en lördag i oktober! 

Ha en trevlig lördag och dyker säkert upp någon bild från gårdagen också, Kram /J