juliascholander

1:a advent

Pics from last year

Då var det första advent minsann. Även här i Spanien ska det såklart firas. Var på skolan och pyntade med alla möjliga girlanger och ljusslingor och det pågick bakande av lussebullar och pepparkakor. Ljusen på gatorna lyste så fint och det är så sjukt att det är december imorgon.. Hoppas i alla fall att ni också haft en mysig första advent och imorgon välkommnar vi DECEMBER. 

BLACK LACE

Black lace
 
Hittade detta collage från förra året, men kan säga att jag även nu tycker svart spets är dö-snyggt. Till vinterns fester, jul och nyår är det inte mer än snyggt med de där rätta spets-detaljerna.
Thumbs up for black lace 

100% MYS

Gårkvällen i några snaps: 

Spanderade somsagt kvällen hos Bianca med tjejerna. Med en thai-box, i soffan, framför brasan och med skratt och girl-talk.

Hoppas ni också hade en mysig eller festlig gårkväll, Kram /J

Blame it on the night

Part 2

En hög med glada elever här från min skolan. Så kul atta ha träffat så pass många nya och att alla är rikiga party-pinglor! 

Här satte vi oss på ett typiskt spanskt ställe, placerde oss kring ett bord och bröjade kvällen där..

Yesterday in Funkan

Gårdagen blev väldigt lyckad och hade verkligen kul! Jag och mina 3 chicas begav oss ut på stan och mötte upp ett helt gäng på ett favvo-ställe innan vi dansade vidare. Många bilder kommer såklart, så håll utkik! 

Annars började jag dagen med att göra pankakor till mig, casi och tanja och sedan ikväll blir det tjejmiddag och mys hos bianca. 

Have a great saturday! 

FRIDAY

Då var det fredag igen, härligt! Även början på min tredje sista helg här.. Ska i alla fall träffa tjejerna ikväll och hitta på något kul och fira fredag.

Trevlig kväll allihopa!

XOXO

Gossip Girl, nä jag tröttnar inte... Har precis kollat ännu ett avsnitt av serien. Är inne på andra rundan av att titta på den då jag även här i Spanien älskar att krypa ner i sängen en mysig hemmakväll på en fredag/lördag eller en trött söndag eller bara som idag när man är klar med plugget och vill koppla av. Jag drömmer mig bort och njuter av tanken att jag faktisk ska till New York. Trots att det är måga månader tills dess så finns det en bokad biljett till den underbara staden och det kommer bli underbart.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll och kanske gör ni som jag och sätter er framför er favorit-serie!