juliascholander

No stress

Här lever vi utan stress eller någon koll på tider eller dagar. Internet är det lite dåligt med så därför prioriteras inte bloggen, men lägger upp lite då och då. Bilder finns det gott om och vi har det underbart här. Hade en mysig jul och det hoppa jag ni också hade. God Jul sådär i efterhand.. ;)

Flyger och far

Efter en lång resa kom vi fram till Thailand och sedan Koh lanta. Där bor vi nu med familjen Gunnarsson och njuter av värmen, stranden och umgås.

Mer bilder och update kommer..

Thailand - Here we come

10 år sen sist och nu ska vi dit igen, mot Thailand som blir första stoppet på resan. Om mindre än 2 timmar lämnar jag och syrran Helsingborg i 6 månader. Asien välkomnar oss med sol, värme och resten av familjen, UNDERBART!

A night in Spain

Snaps från sista helgen i Spanien.

Taggade människor, hög musik. dansande loss och många skratt, TACK för de kvällar jag aldrig kommer glömma i funkan. 

 

1 day to go

Ja, imorgon drar vi igen!! Efter några dagar hemma så är detta återigen sista hela dagen i Sverige på 6 månader. Jag och syrran åker imorgon mot Thailand där vi får träffa resten av familjen, sjukt... 

MY TIME IN SPAIN

Vill som avslut på detta äventyr i Funkan göra ett inlägg om upplevelsen och polcka fram guldkornen. Har under nästan 4 månader hoppat in i ett nytt land, samhälle, familj och skola. 

En av höjdpunkterna med sol kusten är självklart klimatet. Den långa stranden, strandpromenaden, palmerna och de mysiga små gränderna och torgen. Att bara få en förlängd sommar och bo 5 minuter från stranden är inte dåligt. 

Förutom sol, bad, skola och träning har helgerna bjudit på mycket dans och trevligheter med alla härliga vänner. Har utforskat Fuengirola by night, firat feria och haft såå kul. Verkligen många minnen och som vi dansat till låtar man nu kan ut och innantill. 

Spanien har även bjudit på lite nya matupplevelser och mycket kaffe. Har blivit mysiga fikor med tjejerna framför lite plugg. Även blivit någon mysig helg-frulle i solen och trevliga middagar med kompisgäng och såklart när syrran, mormor och morfar var här. 

Solkusten bjuder på många mysiga och fina städer. Blev alltså lite utflykter både med skolan, kompisar eller med värdfamiljen. Malaga, Marbella, Mijas, Torremolinos och Tarifa var alla trevliga utflyktsmål. 

Hösten i Fuengirola har bjudit på så mycket nytt och minnen för livet. På skolan blev det en väldigt bra sammanhållning och det hände roliga saker hela tiden. Jag är mer än nöjd med tiden där och kunde inte på något sätt fått det bättre och är så glad att jag valde att dra iväg. Så Spanien, Fuengirola och svenska skolan, jag tackar och bugar. 

Kram /J