juliascholander

10 Days to Go

Fick en fråga om ett mer detaljerat inlägg på min/familjens resa. Därför kommer jag i detta inlägg försöka förklara så gott jag kan för er som är intresserade! 

Som jag berättade tidigare ska jag alltså gå i skolan i Spanien under höstterminen. Jag komer gå på Svenska skolan där och det fixade vi genom att ta kontakt med rektorn på den skolan i Fuengirola. Genom skolan hittade de en familj som jag ska bo hos och nej jag känner inte den familjen eller någon på skolan och nej kan verkligen inte flytande spanska men åker delvis dit för att lära mig det. 

Min familj är lite "resgalna" och ville ta en paus från vardagen ännu en gång. Detta året passade bäst för oss alla då jag hade slutat 9an och min syster tagit studenten. Att under ett år både få en egen erfarenhet genom att vara  i Spnaien 4 månader och sedan resa runt med familjen i 6 månader till fantastiska länder är ett år som man inte får chans till så ofta och inget jag tackar nej till. 

Jag älskar också att resa så därför kommer detta bli ett annorlunda och antagligen sjukt spännande år för mig och resten av min familj. Vi börjar alltså uppdelade då min mamma, pappa och lillbror åkte redan igår och jag åker om 10 dagar och min syster är hemma och jobbar. Hela familjen kommer sedan att fortsätta tillsammans från jul och framåt! 

Om man då tänker ett steg till förstår ni nog att jag inte kommer gå i skolan under hela året och därför kommer jag att börja 1an ett år senare med en årskull under mig. Som min egen pappa sa "så har frihet också sitt pris" som för min del blir att jag tar studenten ett år efter, men vad gör det om 100 år? Blir rikare på erfarnheter och får ett år "ledigt" i princip.

Hoppas ni förstår mig lite bättre efter dessa tankar och förklaringar, annars kommer ni helt enkelt bara få följa med häri bloggen och läsa vidare om vad som händer för det är inget man kan säga på förhand. Så om 10 dagar gäller det för min del och packningen och listorna på vad som ska göras under dessa dagar är i full gång..

Kram J 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas