juliascholander

Dagens insta-update

Bilden ovan fick bli dagens instagram uppdatering ;)

Idag har jag besökt min nya skola, gått en sväng i stan och såklart besökt den underbara stranden! Det är sjukt varmt, idag så att bada är ett måste då man inte kan ligga länge i solen utan att svettas överallt... Har mindre än 5 minuter att gå till stranden och har orienterat mig hyfsat redan. Senare mot kvällen ska jag ta en joggingtur längs strandpromenaden och sen får vi se vad som händer. 

Lever just nu ganska mycket för stunden, då jag inte vet så mycket om hur mitt schema här kommer se ut och har inte riktigt kommit in i några rutiner än,, men det kommer antar jag. 

Hello España

Dagen som jag väntat på är här! 

Jag befinner mig nu i Spanien, i Fuengirola, i mitt rum hos min värdfamilj där jag ska bo. Resan har gått bra och känns skönt att vara framme. Har såklart varit lite nervöst idag och en aning svårt att hänga med på spanska... Här är väldigt varmt, runt 30 grader, men det är verkligen inget jag klagar på  Imorgon ska jag se mer av stan och självklart kolla in den 8 kilometer långa stranden.. 

Kram från Spanien 

3 dagar kvar..

Packningen till resan är i full gång. Är ganska svårt att ha en maxvikt på 23kg + 12kg (handbagage) och få med allt som behövs för 4 månader.. Min packlista börjar bli avbockad och nu är det bara ett fåtal saker kvar som ska tryckas ner någonstans. Handbagaet ska också förberedas med allt ifrån tidningar, block, pass, hörlurar till solbrillor och espandrillos och resten som inte får plats i resväskan. Inte helt lätt att veta om jag valt rätt saker att ta men av egen erfarenhet blir det ofta att man packar ner betydligt mer än vad som faktiskt behöver så det borde nog fungera trots allt. 

Jag önskar mig själv lycka till att få rätt på alla saker och inte gå över maxvikten och försöka att inte glömma allt för viktiga saker...

OUR LIFE ONE YEAR

Nu i samband med min/familjens resa så finns det yttrligare en blogg som uppdateras. Framförallt av farsan men när jag också flyr landet kommer jag flika in med något inlägg då och då. 

Så om ni är vidare intresserade av resan eller kanske bara glo på lite fina resebilder så kan ni klicka er in HÄR

& Familjen, om ni läser detta någonstans i Europa så saknar jag er!! Ses i December ;)

B&W Fash

Bilderna ovan bjuder på guldklimpar i form av plagg som är stora favoriter hos mig och nu till hösten! 

Byxor, shorts eller jacka i skinn, Underbara skates, Classy klänningar, BasT-shirt,s En snygg kostym, Smala axelband och lite Leo-print! 

Soo fash.. Kram /J

One Week...

Inte "en vecka" som i att jag ska på semester där i en vecka utan "en vecka" som betyder att jag då sitter på ett plan påväg till Spanien för att stanna hela hösten!

Börjar räkna ner och är taggad på att få se något nytt och känns som att jag kan trivas där, 

Kram