juliascholander

Måndag

En ny vecka är nu igång. Lite prov och läxor står på scheamt och samt träningar och matcher. Nu ska jag snart lägga mig men imorgon är det sovmorgon till halv elva vilket är såå skönt!! Älska att sova.

My weekend

FREDAG.

Hemma mys med familjen som bestod att taco-buffè och sedan mys framför några avsnitt av Gossip Girl. Denna kväll var väldigt behövlig efter en veckas skola.

LÖRDAG.

Efter vi vinkat hejdå till mamma, pappa och lillebrossan som denna veckan ska befinna sig på Kreta tog jag och syrran en cykeltur till Väla där det blev lyckad shopping! På kvällen va jag med Linnea och vi hade det så trevligt och jag sov även hos henne.

SÖNDAG.

Började med mysig frukost i solen hos Lundmarks och sedan var det dags för match. Senare nu ikväll blev det en tur till farmor för kvällsmat och senare blev det filmtittande och nu Godnatt! 

Saturday night

Har varit en väldigt bra lördag idag!

Dagen slutade med att jag och Linnea gick ner till stan, tog en fika och mös. Mycket snack och vandring runt i stan.

Men nu säger vi tack för idag och godnatt!

One, Two & Three

1. Sofi Fahrmans blogg som du kan hitta HÄR är en blogg jag följer. Hon har det livet man själv skulle önska. Har en modetidning, skrivit böcker, bor i New York och är väldigt inspirerande. Hon har väldigt bra koll på all mode och hon har underbara kläder! 

2. Angelicka Blicks blogg är också någon jag tittar in på och den hittar du HÄR. Även hon har koll på modet och väldigt coola outfits. 

3. Kenza är en annan modebloggare och hennes blogg hittar ni HÄR. Hon är då både bloggare och modell och har även designat egna kollektioner. Även där hittar du mode och inspiration. 

Lovely

- Min fina klass! -
Fredag igen, känns lika skönt som alltid. Klarat av både ett prov och ett test och det känns också sjukt bra.

Min fina Elle fyllde också år idag! Grattis igen och ja nu är även du 15!!!

Men nu väntas helg, så ha en fortsatt fin dag och helg.

9 snaps

 - Through back thursday -

Mysig shoppingdag i våras i Malmö // Jag och Mormor i Paris 2011 // MIAMI Beach 2012 

Solig dag i Bad Gastein 2012 // Seglarsemester med kusinerna 2011 // En av alla farfyllda dagar på Gothia ( träffade prinsens tjej Sofia )

Massa skratt i poolen hos Linnea // En medsjungande lillebror på Allsång på skansen förra sommaren // En lunch i Båstad i somras 

LONDON 2012

-London, one year ago-

Fy vad veckorna går snabbt. Torsdagen är över och imorgon väntas fredag med ett prov och ett test på schemat.. Dagen idag har dock varit väldigt seg med skola från 8 till 4 och sedan träning kl 5 och plugg när jag kom hem. Men kämpar mig igenom dagarna med längtan efter höstlovet då det bär av till Cypern med laget, kommer bli så sjukt kul, ja åh vad vi längtar!!