juliascholander

Christmas is on its way

Årets första glögg och pepparkaksfika

Har spenderat i princip hela dagen i Malmö på fotbollscup som vi vann. Sen var jag med familjen hos några kompisar och nu sitter jag med skumtomtar framför TV:en med en gossig filt. MYS! 

Friday-Smile

Fredagen får stå för glada ansikten från vår underbara resa.  Vi välkommnar helgen, så gärna så! 

Ask me something?

Har trillat in någon fråga som en person så snabbt som möjligt vill ha svar på, och det kommer du såklart få, men har mycket just nu. Kan absolut svara i ett inlägg nu i helgen när jag har mer tid. Tänkte även säga att om det är någon annan som undrar något så kan jag svara på fler frågor samtidigt, bra va? 

Imorgon är det fredag och snar helg, håll ut! 

A wall of feelings

Tycker att denna bilden är riktigt cool, hittade det på en vägg i London. Olika känslor och typer av bilder som blir väldigt snyggt tillsammans. 

Annars har jag fullt upp just nu, så det går dessvärre ut över sämre uppdatering.. Har mycket i skolan, träningar, andra saker som måste göras och idag var jag på Talang som ska visas i TV, vilket var väldigt roligt. Imorgon väntas en skolturnering hela dagen så nu behöver jag verkligen min sömn för att vara laddad till imorgon. Godnatt mina vänner! 


Do you have a dream?

- Simpelt med rutig skjorta, grå pullover, svarta jeans och sneakers.  -

Självklart hade jag både kappa, halsduk och mössa på mig över denna klädsel för det behövs såhär års. 

Vaknade upp till ett soligt men kallt Helsingborg. Frosten glittrade fint när jag tog cyklen till skolan. Annars har jag lyssnat på en del föräläsningar i skolan om framtida yrken, själv har jag inte riktigt koll på vad jag vill bli än men har såklart lite drömmar.. Annars har jag pluggat och tränat idag. Tycker dock det är lite jobbigare att ta sig ut för att träna nu för tiden när kylan och mörkret har kommit, men känns alltid väldigt mycket bättre efteråt. Nu är vi ytterligare en dag närmre julen och imorgon väntas onsdag. 

Nu behöver jag min skönhetssömn, så Godnatt!

Mina dagar i bilder

 '

Blandade snaps från mobilen under den senaste veckan. 

Varm och god dryck på espresso house // Mina boyfriend jenas nya skor // En snap från Londons gator 

Stor kakförsäljning med klassen // Spegelbild // Min lyckliga syster som tagit körkort 

Elle som fokuserar, riktig konstär eller? // Tidig morgon påväg till träningen.. // Popcorn på BIO, Catching fire var sååå bra! 

Vinrött, blått och svart

MIxa höstens olika trender på ett snyggt sätt

Olivia Palermo och Jessica Alba blandar vinrött, tillsammans med blått och svart. Snygga väskor, de vinröda skinnbyxorna eller en rutig skjorta är något som är såå snyggt. Dra på den svarta pälsen eller en oversize kavaj. Använd fantasin!