juliascholander

Piggelin

översta bilderna är sen skol dm i ystad, där jag befann mig i princip hela dagen. var extra kul med solsken och bra sällskap såklart. de sedan var jag och K ute en sväng och köpte lite piggelin, riktigt goda, underskatta inte dem.. blev även ett avsnitt av serien som jag nu är beroende av, inte bra julia..

Nice day

full fart idag. började med sovmorgon till halv 11 skola i 2 timmar och sedan sluta vi. då mötte jag upp linnea och sedan gick vi i stan och shoppa lite. hitta två klänningar som jag gillade. vi satte oss också i solen ett tag och mös. sen blev det lite malmö- hif tittande hos grannen och nu har jag fixat lite här hemma och imorgon väntar skol-dm i ystad. godnatt!

Pannkakes

måndag och tisdag har blvit sjukdagar hemma med goda pannkakor, frukt och massa vatten och även lite alvedon, ipren och en massa tv.. men kan vara mysigt att vara hemma och sjuk ibbland. men imorgon blir det skola igen men bara en kort dag så det är skönt! men nu måste jag sova, godnatt!

Frågor / Svar

vart har du köpt dina byxor? superfina! - Tack så mycket! Byxorna kommer från Gina Tricot. Dock köpta för något år sedan.

Vart är byxorna ifrån, grymt snygga?? - Tack tack! somsagt är byxorna från GT

Vart kommer din väska ifrån? Jättefin! - Väskan är min syrras som hon köpt i Paris & tack! 

Vad fick du för mobil & vilken färg? :) - Jag fick en iphone 5, vit

Vad har du för kamera? :) - Jag har en systemkamera, det är en cannon 400D

Hej var har du köpt dina leopard byxor ? - Jag har köpt dem på HM