juliascholander

29/4

seg måndag idag, men hoppas att resten av veckan blir bättre. imorgon taggar nog alla valborg! trevligt ska vi ha det. sen onsdag har vi studiedag vilket också är väldigt skönt. men nu måste jag lägga mig för börjar åtta imorgon också vilket betyder tidig uppstigning. men nu ska jag ta en dusch och sen sova, så godnatt!

A girl should be two things, classy and fabuluos

fler bilder sen vår lilla stockholm tripp. vi hade väldigt kul hela resan trots lite stress ibbland, trängsel på konsterten och förseningar med tågen, men vi klarade oss rätt bra. stockholm är faktiskt väldigt fint tycker jag och många saker att hitta på och där blev lite shopping, ni ser lite sneak peak på bilderna ovan och kan kankse lägga ut vad jag köpte senare. så stockholm ger jag ett stort plus men helsingborg är ju ändå hemma, har familj och vänner här som jag umgåtts extra med just nu, världens bästa!

BELIEVE

onsdag kvällen var något av det bästa någonsin. globen var full med taggat folk, förbandet var bra och alla i golden circle trängdes vilket var rätt kaos. sedan började tiden räkna ner till JB skulle komma på storbildskärmen. känslan när han sedan började och flög in med vingarna och var bara nån meter från oss var amazing! sedan hade vi en sjukt bra kväll och så kul vi hade. så jag är väldigt nöjd med hela resan och vi kan nog fortfarande inte fatta att vi stod längst fram och såg honom, sjukaste!